Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slik romantik trösterik höstbagatell



Knuttimrad stuga
liten ateljé burspråk
spaljé välfyllda
bokhyllor vedspis stor säng
utsikt mot en sommaräng

björkar som kantar
stigen mot sjön ekan som
guppar vid bryggan
du mitt älskade solsken
små anspråk hos drömmaren

välkomnar hösten
när livet går mot träda
börjar han städa
upp bland minnena vintern
nära skärper sinnena

bleknande blommor
i press under kudden ser
fram emot en ny
sommar drömmar som slår in
käresta välkommen in

i mina drömmar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-25 19:29



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
väldoftande
längtansfyllt vackert
2014-09-26

  Teresia Ridell
Fin, jordnära romantik. Gillas !
2014-09-25

  angela Täubert fd Jansson VIP
Underbara årstider, fint beskrivna i detta poem.
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP