Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

25w

 

 

tystnad,

sus

 

lyssnar:

 

avlägsen asfalt

i tankens mitt

nära hud  mot örat

 

är radiobruset

 

och kallt höstregn

trummande

bakom persienn

 

svider nattlampan

mot oktober

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-26 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP