Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya skor



Där tanken slutar
och förståndet tar vid finns
minnesluckorna
som gav livet dess mening
trampar i gamla fotspår




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-28 10:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Som någon sa: "Led, följ eller gå ur vägen"...bra och tänkvärd text...
2014-09-28

  lodjuret/seglare VIP
Så märkligt träffande bild av människan själv. Texten förtjänar sina trenne burkar lingonsylt.
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP