Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNGA ROMANTISKA FLICKOR IMPONERAS AV ....

Unga romantiska flickor imponeras av
och beundrar romantiska  poeter som
äger förmågan dikta deras hjärtan.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 609 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-28 18:16



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
.....terapeuter kan anses överflödiga.
2014-09-28

  KattenKin VIP
Så sött, och säkert sant i många fall.
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP