Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pre höstbagatell



Likt tårarna på
ögonfransarna rinner
daggen på ett strå
pärlor som förlorats får
se fram emot en ny vår




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-28 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP