Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgängliga möten...bagatell



Möter ögonblick
sjunker in i ditt öga
faller till föga
sluter ögonen kysser
din tveeggade tunga

svindlande tankar
rusar genom kropp och själ
räcker gott och väl
till nästa vägskäl där vi
väntar på nya möten




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-28 20:27



Bookmark and Share


  i af apa
tveeggade tunga... hmmm...
svinlande tankar går tanken...
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP