Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken.....


känslan

Kärlek kan lyfta dig till skyarna,
släppa taget,
slå dig gul och blå,
för att sedan lyfta upp dig igen.




Övriga genrer av schteko
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-04-03 10:00



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja och ändå tvekar man sällan när den kommer !
Härligt, fint !
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

schteko
schteko

Senast publicerade
ensam
känslan
Rex
Ute i världen
* Se alla