Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IDENTIFIKATIONSPROBLEMATIK

Du är inte  den  du  vill  vara, för  att  du  är
osäker  på om  omgivningen  vill  att du ska
vara den du vill vara.Jag är inte den du vill
att jag ska vara som du tror att jag är för att
du inte  vet  vem  jag  är, så  det  verkar  lite
konstigt alltihop, att  inte  veta  vem som är
vem av oss , som vill vara det vi är, utan det
som omgivningen vill att vi ska vara och gör
oss till i sina illusioner.
                                      *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-28 22:41



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Kan vara komplicerat med person och ego, för att inte tala om omgivningen.
2014-09-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ja,men jag tror inte jag blir riktigt klok på den ändå.
2014-09-29

  Peter Stjerngrim VIP
Den höll hela vägen ut till fulländat format ...
Applåd kvarstår!
2014-09-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
I sådana här fall kan det ofta röra sig om projicerande energier och hypnostillstånd....
2014-09-29

  Ponkla
Bra formulerat!
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP