Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POETENS LIVSFILOSOFI

Om din  poesi  blir  upptäckt och ett förlag
vill ge  ut den, och det visar sig efter en tid
att  din  diktbok   säljer  mest  av  alla  dikt-
böcker utgivna  under  2000-talet, och  att
den  omnämns   som  nydanande, drar  du
till Paris då och ska bli poet på heltid ? tän-
ker du flanera  omkring  som  en 1800-tals
poet,fördriva dagen på utecafe, spekulera i
och analysera  konsten  för  dagen, betäcka
fnask och dricka Absinth ? tänker du aldrig
bli vuxen ?

-NEJ !  i  varje fall inte på det sätt som du i
din föreställningsvärld  betraktar  som vux-
en. för det finns ett  högre  medvetande, en
rytm, en berusningens  rymd  i  intellektets
möjligheter, vars  outforskade planet hjärn-
an är skapt till att utforska...

Du är galen !  du är  ju  självmordskandidat..

-Själva livet ! snälla du,är ett självmord, och
var och en väljer  sina  vägar för att misshus-
hålla eller hushålla med det.
                                      *

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-29 20:10



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ahajajaja....men idag produceras liv utan sexuellt fysisk Contact,så välkommen in i de artificciellas tidevarv där allt är dött på förhand,där själen kvävts av materialismens teknologiska mekanofoster av androida superrobotar....
2014-09-30

  Peter Stjerngrim VIP
För att citera en utvecklad form
av det talessätt jag gjorde mig skyldig till för mer än 30 år sedan nu
så kan jag blott konstatera det faktum du förmedlar här enligt följande ...

- Livet är en sexuellt överförbar sjukdom
med 100 procentig dödlig utgång ...
2014-09-30

  KattenKin VIP
Tycker om den här på ett igenkännande sätt.
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP