Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVENSKA KYRKAN STÅR FÖR DET MESTA AV TIGGERIET

Gatutiggeriet är småpotatis jämfört med det
storskaliga tiggeri Svenska kyrkan står för,
de lever uteslutande på kollekt och allmosor
med en hel del svindlerier som följd,svenska
kyrkans tiggeri är en guldkalv och är spridd
över hela världen med påbud från självaste
Gud men som i sin girighet valt mammon
som sin gud, förvisso går en hel del av intäkt-
erna till nödställda men där finns inte tillför-
litliga siffror eftersom sekretesslag råder inom
kyrkans lyckta dörrar under ekonomiska för-
handlingar,och i övrigt är världen en rövarkula,
där var och en är antingen slav, tjuv offer eller
bödel, som oavsett brott oskyldiga eller icke är
dödsdömda
*




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-26 02:18



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Författaren kommer avhandla kungahuset i ett senare inlägg,men tack för uppmärksamheten.
2015-07-15

  M M Mannheim VIP
Du har förstått allt fel och så kallar du det för "brandfackla"?
Det är inte svenska kyrkan som "tigger" Det är en viss typ av människor och de finns i alla organisationer.
I bildens topp har du kungakronan = Monarkin - Sveriges största socialbidragstagare! Där har du "tiggare"!
2015-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP