Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT HJÄLPA OCH PÅVERKA





Det är inte lönt

säger många

Det är som en droppe i havet


Förstår inte deras tankar


Utan droppar

Inget hav




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-09-30 08:16



Bookmark and Share


    AA VIP
Fin.
2014-10-06

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta så tänkvärda!
2014-10-06

    AgnesKenshin
Du? Grattis grattis, nu kommer säkert fler klicka sig in och läsa dina kloka ord:)
2014-10-06

  Linda CH VIP
Helheten är viktigast! Fint formulerat!
2014-10-05

    ej medlem längre
En sanning som lyser klarare än klarast.
2014-10-02

    ej medlem längre
Ja helheten består av alla sina små eller stora delar.
Tänkvärt.
2014-10-01

  Valter Örn VIP
Med många droppars tillkomst så kan vi få förändringar till det bättre. Man ska aldrig tro att det inte lönar sig att vara den där enskilda droppen.
Bra skaldat!
2014-10-01

  Lehva VIP
Lysande...i sin självklarhet. Den sparar jag.
2014-09-30

  Per "Läsaren" Sörqvist
smart upplagt
2014-09-30

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...det är såå bra...just så måste vi tänka...
2014-09-30

  Maj-Lis VIP
Så sant du skriver
2014-09-30

  Lars Hedlin
Jätte bra där!
2014-09-30

    Dan Myrbeck
Snygg formulering - bra!!!
2014-09-30

  Anya VIP
Vilken otroligt klok metafor... den tar jag till mig i dagen!
2014-09-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Även en droppe kan urholka en sten! Varje droppe är värdefull. Att hjälpa känns bra både för den som hjälper och den som blir hjälpt. Din text borde vara något att fundera på för alla.
2014-09-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
ren och skär logik, så det föreslår

mycket bra
2014-09-30

  Ljusletaren
Sant och mycket sant!
Tack/ kram
2014-09-30

    ej medlem längre
Alla skulle se det som du...då blev det kanske stora förändringar.
2014-09-30

    AgnesKenshin
tur att du förstår!
2014-09-30

  ingenmening
Djup innebörd i vacker text.
2014-09-30

  Heikki Hellman
Igen ett visdom ord från dig! Tack.
2014-09-30

  walborg
Bra
2014-09-30

  louisegirl
Så sant och bra skrivet..
2014-09-30

    ej medlem längre
bra Marita!
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP