Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den ofrivillige löparen


nu är det värsta gjort
nu kommer det gå fort
nu kan jag äntligen vila
och slappna av
nu finns det inga krav
nu är det lugnt,
nu ska jag bara njuta
men vad fan är det där?

ännu en svart ruta





Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 802 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-01 15:23



Bookmark and Share


  Nellie629
gillar din stil
2016-01-28

  PersonligaSusann
haha! like
2014-10-05

  Rozsi.kovacs

Häftigt
2014-10-05

  Teresia Ridell
Ja ofta är det ju lite så..när man väl lutar sig tillbaka så flyger man upp igen..för något annat som drar..

Snyggt !
2014-10-05

  Connie
Svart ruta, nu gjorde du mig nyfiken ;)
2014-10-02

    ej medlem längre
Hehe! Låter lite tvångsmässigt det där!
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP