Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Nights in White satin' på musikspelaren just nu. En underbar coverversion dessutom.


Dikt och rim i salig röra




Om åren icke gick
uppleva så mycket en aldrig fick.

Då skulle femtiotalet
eller kanske sjuttiotalet alltid råda

tänk vilken vetariver om hur
det sedan blev av vi skulle få som klåda.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2014-10-02 18:16



Bookmark and Share


  jimmy johansson
.
2014-10-04

  jimmy johansson
Mätt men inte nöjd---------::::::::::::::::
2014-10-04

  jimmy johansson
Kliande kåt klåda klibbar kristet kladdigt**********
2014-10-04

  jimmy johansson
Texthälsan i detta vagt febriga ordavkok lindrar ringa svuva.
Dock bara endast det.
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP