Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kunde förklara

småningom
blev det allt tydligare
att ingen kunde förklara
verklighetens dolda mekanism
som drömmarnas hisnande viktlöshet
nätverk av uppgivna direktiv
befäste vandringens syfte
och sporadiska snöfall
över de förfallna terrasserna
där du gav tankarna vingar
låste upp dörren
till skogstjärnens glömska




Fri vers av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-03 11:33

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  i af apa
Ett glittrande smycke i skogen, en bortappad pärla tycks mig dikten vara!
2017-09-18

  Schizooliza
Vacker...där du gav tankarna vingar
Låste upp dörren
Till skogstjärnens glömska...
Riktigt vackert!
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP