Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden vi använder är från en svunnen tid.


Begagnade ord

Mina ord är begagnade
Skrivna ur böcker
från förr

Mitt bokmärke är
trasigt
Ett spelkort från en
kasserad lek

Raderna som skrivs
Har inte längre någon
betydelse

Orden är slutligen raderade
Min eld utan
hetta är brunnen

Ensam skriver jag
En sista rad med
begagnade ord




Fri vers av Liten Karin
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-04-03 14:23



Bookmark and Share


  Araminta
recycling my friend! it's all about recycling at the end!!
2006-04-03

    Liten Karin
Tack för era värmande ord! Betyder mycket för lilla mig. Kram på er!!
2006-04-03

  Fredrik Stillesjö
Jag hoppas att det begagnade fortfarande går att använda länge än. Det har du åtminstone visat här. Med det är en liten skrämmande tanke ändå.../MVH FS
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin