Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser livet som pågår....


Jag är vaken

Gråmulet, morgondis

Stövlarna på

Planlös vandring i
flammande färger

Skogsgläntan

Andas in barrskogsdoft

Spindelnät, en skalbagge

Myrorna fortsätter sitt
dagliga arbete

Rävens bruna möter mina blå

Livet pulserar från alla håll

Jag vet att stigen leder runt
och alltid möter sin början

Rik nog den som nöjd är.....






Fri vers av WyS VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-10-05 08:19



Bookmark and Share


  själensfrihet
Oj den var väldigt bra den bokmärker jag.
Tack.
2014-10-17

    ej medlem längre
Du kan nu behålla din skrift för den var så bra så. Den andas en aning av den influerande andans makt. Jag tycker den var så fin så. Förbannat bra skrivet.
2014-10-08

  Teresia Ridell
Skönskrivet, man riktigt följer med..
2014-10-08

  Lars Hedlin
Sluter ögonen och känner ;) mmmm
2014-10-06

    ej medlem längre
Underbart skrivet! Hör skogens ljud!
2014-10-06

  Palett
Härlig text !
2014-10-05

  M:tin
Jag skulle verkligen vilja bo nära en skog!
2014-10-05

  M M Mannheim VIP
Det var frisk och uppiggande text som sätter igång livsandarna.
2014-10-05
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP