Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blond

Vi lever som vi lär
Vi lär av varann
Vi ger och vi tar
Och nånstans mitt ibland oss

Finns ett hopp som brinner
Som leder oss rätt
Vi gör alltid vårt bästa
Vi jagar respekt

Det är något man förtjänar
Ingenting man bara får
Det vet du och det får du
Du med ditt vackra blonda hår

Likt en ängel dök du ner
Och smittade mig med insikt
Med ditt skarpa intellekt
Gav du mig en inblick

I vad skönhet och äkthet
Egentligen innebär
Att vi skördar enbart vad vi sått
Och att vi lever som vi lär




Övriga genrer av Mr Inkognito
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-05 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito