Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7/10: Limerick till Britta och Birgitta

 

"Nej, jag skulle inte försitta
en dejt med din grabb", sa Birgitta.
till Britta som log
när hon blygt föreslog:
"På villkor att jag får tjuvtitta!"




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2014-10-06 21:33

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En får sannerligen då
för dem hoppas båda två
grabben som går på deras golv verkligen ej är så ung som tolv
då det en styggelse vore, ett sjå
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP