Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Benny Hill var en känd engelsk komiker som härjade BBC i flera årtionden och som inspirerade andra komiker i minst lika hög grad som någonsin Tommy Cooper.


A Benny Hill look-a-like




Om du vill få en person från Norge eller en irländare att se ut i minspelet som en överraskad Benny Hill. Gör som följer.
Var engelsman och få syn på en person med en norsk flagga fastsydd på jackan. Gå fram till den personen, ge en klapp på axeln som om ni redan vore goda vänner och fråga "Du är från Sverige, eller hur, får jag bjuda dig på ett glas?"

Eller så är du från Norge, går fram till en irländare, ger en klapp på axeln och utropar ett frejdigt "Du är engelsman, eller hur, får jag bjuda på en öl?"

Det märkliga med just svenskar är att de fått för sig att det går att trava in på närmsta taverna eller pub och beställa "en öl", utan att berätta om vilket märke, om det skall vara ljust eller mörkt och så vidare. Som om svensken bara beställde "en kopp kaffi" vilken sort som helst.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2014-10-07 11:29



Bookmark and Share


  jimmy johansson
Mager mimik i detta silverekipage som ger lift utmed E 4 : an
Jargongen girar poetrörens justerade vitalitet.......( hur då ...?....)
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP