Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS VINDAR




Kämpade länge i motvind

gick med stapplande steg



När medvinden kom

då föll jag




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2014-10-07 08:14



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
grattis grattis till placeringen:)
2014-10-13

  Bibbi VIP
Oerhört fint beskrivet.
2014-10-13

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-10-13

    ej medlem längre
Du skall inte skriva så för ingen faller om inte vinden tar tag om själens spegel som är din i dig
2014-10-13

  Klara Ord
Så sant!
2014-10-10

  ResenärGenomLivet VIP
Fin dikt, skriven av egen erfarenhet tror jag...
2014-10-09

  Lehva VIP
En fantastisk text. Den sparar jag.
2014-10-08

  Margareta Wersäll
Precis så är det. Det behövs inte många ord eller stor åthävor. Läsaren är precis där!
2014-10-08

  Connie
Så himla bra, bara älskar dina klokord!
2014-10-08

    ej medlem längre
Precis så, bra skrivet.
2014-10-07

  walborg
Vilken bra text - man väntar med att rasa ihop tills någon finns där
2014-10-07

  ULJO
Mycket bra skrivet
2014-10-07

  Lars Hedlin
Just så! Bra!
2014-10-07

    AgnesKenshin
Klockren! Som man brukar säga.
2014-10-07

    Dan Myrbeck
Bra bild!
2014-10-07

  Ljusletaren
Utomordentligt braiga ord!
Dina ord har ett sådant stort innehåll att jag bara njuter/ kram
2014-10-07

  Anya VIP
Så talande. När det blir lugnt omkring en då orkar man inse (få insikt) och då faller man. Precis!!!
2014-10-07

    ej medlem längre

Rader som hugger tag ..
skickligt framförd ..
2014-10-07

    ej medlem längre
Dina ord talar om sanning.
2014-10-07

  ~Snöflinga~
Åh, den kan jag applicera både fysiskt och psykiskt. Kram
2014-10-07

  louisegirl
Exakt så är det..
Bra förmedlat!
2014-10-07

    bittemi VIP
Ja det är då man kan tillåta sej att falla. Bra talande text att känna igen sej i
2014-10-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Känner igen detta! När allt är över, kommer reaktionen. Mitt i det som händer är man oftast stark.
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP