Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även fast du vet om att mycket av det andra har att berätta om i livet kan tas av dig som självklarheter, informationen ändå är till för att överlappa de öar av information som saknas i det livets pussel som du ständigt söker lägga.


Knappt om utrymme





Som du har kunnat märka det, så har du allt mindre tid för annat än det som rör dig själv, dina intressen, vad du vill hålla dig som a jour med. Det vill säga att när du umgås med andra eller tar del av något som befinner sig litet utanför din egen sfär så vill du göra det på helt och hållet egna villkor och har liten förståelse för eller tålamod med sådant som så att säga agerar efter egna regler och därför utanför din egen kontroll. Samtidigt är du medveten om hur få saker som låter underordna sig just din personliga kontroll, låter styra sig efter din vilja. Detta utgör den konflikt som startar och underhåll den stress du känner av under dygnets vakna timmar och som kan tänkas störa din sömn, ditt behov av att få en minst sagt ostörd sömn. Om du bara kunde sova veckans alla tillfällen till sömn så skulle du kunna i högre grad kunna acceptera och hantera allt det under din vakna tid som skapar stress i din kropp och själ.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-18 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP