Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hängande i takkronan???


11/10: Limerick till Erling och Jarl


"I sängen är jag blott en lärling"

sa Jarls blyge klasskamrat Erling

men utvecklade sen

kärlekskonst så obscen

att han snabbt fick öknamnet Särling.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-11 08:45

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Om Du undrar hur han bar sig åt - så fråga inte mig -
"Fråga Olle"
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP