Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lou, Lou, Lou...


Den andra, men aldrig nummer två

Jag var det andra könet
nu är jag också
den andra kvinnan
undrar om jag är horan
eller madonnan
i din blick

du med din sannolikhetslära
medan våra verkliga och inbillade spöken
klibbade på väggarna
men det finns något i det här
som fångat mitt rastlösa intresse
och stillat dampbarnet i mig, trots allt

three is a crowd
som vi vet
och jag ogillar sport
mest för att jag hatar
att förlora
och lite för min fåfänga också
för jag hatar
brutna naglar

jag är den andra kvinnan
och du är en älskad upprepning
ett misstag jag begår
om och om igen

eller kanske mer som
den röda tråden i mig
ledmotivet, brödtexten
och jag cirklar inte runt det
men återkommer

och jag vet vad du behöver
och jag vet vad du vill ha
och jag står här
och är allt det där

det spelar ingen roll hur du räknar




Fri vers av Lou
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-04-03 21:27



Bookmark and Share


  Wretling Erik
Underbart beskrivande !
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Lou
Lou