Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinnas kropp

 

 

Jag såg in i ett hemligt rum

 

det som mötte mig

 

gav rysningar

 

varma rysningar, ljuvliga känslor.

 

Det jag såg

 

överträffade allt annat!

 

Inget jag tidigare sett,

 

ingen vacker tavla

 

kunde tävla om det

 

så underbara jag såg där.

 

Det var en kvinnas nakna kropp

 

som skapad av något övernaturligt. 

 

Inget jag upplevt

 

under ett liv

 

kunde tävla om det som var gömt 

 

i detta hemliga rum.

 

Av bara det jag såg

 

gav mig utlopp

 

för det jag haft inom mig.

 

Ingen annan kvinnas beröring

 

av mina erotiska punkter

 

kunde skapa ett sådan känsla. 

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-14 08:41



Bookmark and Share


    prima donna
vacker beskrivning!
2014-10-15

  Sanna Forsman
Sensuellt och ömsint - fint!
2014-10-14

    ej medlem längre
Snyggt!!!
2014-10-14

  Teresia Ridell
Mjukt, varmt och sensuellt.
2014-10-14

  Angel of love
Vackert förmedlat med kärlek och värme.
2014-10-14

  louisegirl
Så varmt och ömt skrivet!
Jättefint!
2014-10-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP