Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspireades av: Att hålla kvar dig (i mig) är en plåga/ JojoLina VIP


Och det regnade blå.

 

vid misstanke

 

  gå av

 

få ett slut på "i".

 

När du får,

 

  Hur man inte ska göra det så då.

 

  Inte hoppas på någonting?

 

Och se bara på hur det börjar gå på tom gång!

 

du kan inte tro och hoppas,

 

om du har ingen att luta dig för

 

  i denna värld

 

 

 

Du kom

 

Vid en tidpunkt.

 

 

  De andra förlitar sig på dig.

 

när ingen förstår dig,

 

  du börjar förstå hans andra,

 

på detta sätt,

 

  i omvänd

 

  riktning, bakåt.

 

bara det grundläggande behovet

 

  Tar emot.

 

hittar den andra delen av livet, '

där

 

måste ge ett öppet sinne

 

Förståelse och ovillkorlig.

 

förstå de andra,

 

Du kommer att känna dig själv på nytt.

 

förstå dem andra,

 

Du vet, att du en gång

 

 följde av ett högre mål i livet

 

slö.

 

  och inga andra frånvaro

 av den andra halvan av livet

 

 

  Episod med andra

 

 

episod

 

när du förlorar, när du hittar dig själv

 

 

  Episod med storsinthet

 

  bokstavligt,

 

  vilket inte är

 

  artighet, liderliga.

 

 

 

men mognad

 

och stort hjärta

 

  och välkomnande sinne;

 

 

 

  




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-14 16:45



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
Och grattis, för uppmärksammad text.
2014-10-17

    AgnesKenshin
åååååå. kikade in här lite av en slump:)... oooo. vad roligt, och sicken ära!
2014-10-15

  i af apa
vackert & intressant!
2014-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
Fastnade speciellt för det sista stycket!
2014-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP