Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trotsar trots all...skrivkramp



Svammeldans med klös
river skuggor i trasor
blottar hjärteblod
uppdämd flod brister ut i
tysta skrik meningsfullt mod

från en nutida
Bukowski i barspegeln
skymtar åldrandet
skål käre Fröding din tid
har varit min tid är nu

Berlin smältdegel
vacker i sin dekadans
bakom ridån släcks
ljuset en blå ängel på
väg ut från sin sista dans

river murar tar
mer än hon ger för givet
andemeningen
flyr med och in i mörkret
dagen kisar nyvaken





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-15 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!
2014-10-15

  i af apa
riktigt
wow...!
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP