Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avantgardist.

 

Du mongrel.

  • Jag kan säga er att jag har en enda sjukdom,

Och min sjukdom är obotlig,

Energi tjuvarna!

Och denna sjukdom är inte behandlingsbart.

  

  • Skrytare du är en berusad jävel och ingen poet.

Du kan inte vinna alla strider, med  

  Endast en gren i framkant, vare sig det litterära,

  Fråga av grundläggande strategi.

Svensk förtrupp

 På framkant

Striderna de har vunnit

Var de galningarna?

ser här: vinaren,

http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/nimeni-nu-a-crezut-ca-poate-sa-faca-asa-ceva-explicatia-din-spatele-clipului-care-a-starnit-controverse-pe-internet.html

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-16 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP