Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland ser eller hör jag saker, rent av upplever, som ingen eller åtminstone få andra människor tycker sig kunna hålla med om.


Dagens förklarade ord - slå knopar






När det kommer till att slå knopar borde det vara förbjudet att använda sig av såväl fysiskt, verbalt som även mera känslomässigt baserat våld. Repslagaren är dock en van och finkänslig yrkespersonlighet vilken förstår vilken känslighet som är av nöden. Det som är av stor vikt även vid hanteringen ifråga är att noga beakta språket och gärna använda ord som icke är så i onödan kärnfulla. Ord som järnvägars, järnspikar eller till och med sablar kan dessvärre störa repets känsliga själ och bör därför undvikas i någon större omfattning.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-03 21:17



Bookmark and Share


    Lars Svedin VIP
Sablar också!
Här slår du verkligen
huvudet på spiken!
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP