Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördelen med att vara två



Får nytt perspektiv
på tillvaron när jag ser
med dina ögon




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-18 14:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inte dumt att kunna se saker från flera håll...
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP