Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En katt med svansen högt i vädret tassar omkring i köket för att till slut stanna framför en skål med vatten och dricka. Senare hittas samma katt på övre våningen i den stora och väl bäddade sängen.


Fragment av en kärlek



Går det att banka på dörren
på ett främmande språk
smeka eller kyssas
på ett främmande språk?

Går det att tala
utan att bli lyssnad på
och samtidigt längta dessa kyssar
kramar och ett sådan ovårdat språk?

Som mest är till för att provocera
och att älska dessa provokationer
likt brasans sprakande ved
älskar eldens hetta, slickande tungor




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 720 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-19 16:47



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Kattdjur är njutningsdjur
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP