Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min son.

Sitter här
tänker, känner.
Fylld av
lugn,kärlek.
Harmoni
glädje.
Saknad
tomhet.
Visshet
trygghet.
En vecka
liv i huset.
Glädje
skratt.
Liv
dina kompisar.
Förtrolighet
småprat.
Min fina son
hemma från universitetet.
Mellan oss
samhörighet.
Känslosträngar
humor.
Nu har du tankat
hämtat krafter.
Åkt tillbaka till skolan
till plugg och kompisar.
Saknar dig
är ändå glad.
Glad att vi trivs så bra
trots att det blir sällan vi ses.
Du har ditt liv
fyllt av aktiviteter.
Jag har mitt
lyckovirvlar
Vi har det där
det som inte går ta på.
Men som bara är
vi ser varandra.
Ett band utan knutar
det skimrar kärlek.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-10-20 09:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint kärleksfullt förmedlar du dina känslor!
2014-10-23

  HelenaW
Du är så bra på att förmedla känslor, tack för att jag får läsa.
2014-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig känsla i din fina dikt...finns nog inget viktigare än familjen...
2014-10-21

  rundgångbalansochgungning
Gudars! Blev hjärtekrossad en sväng där. Trodde din son vara avliden första halvan av dikten. Men kanske är det lite så som förälder. Jag har ingen aning. Känner igen uppgivenheten från mina föräldrar. Klippa navelsträng
2014-10-21

    Bo Malte
härligt...
2014-10-21

  Minkki VIP
det värmer i själen att läsa din text :)

2014-10-21

  aol
Så fin öm moderskärlek,
2014-10-20

  ULJO
Mycket kärlek här
2014-10-20

  Linda CH VIP
Gillar!
2014-10-20

    ej medlem längre
Så oerhört kärleksfullt och fint.
2014-10-20

  Ljusletaren
Massor av goa energier att läsa :-)
/kram
2014-10-20

  Angel of love
Underbart vacker hyllning till älskad son <3
2014-10-20

  Lars Hedlin
En underbar och varm dikt fylld av kärlek ,)
2014-10-20

    ej medlem längre
Underbara känslor bor i din av moderskärlek fyllda text..
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP