Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblande skuttande badbollsmanér

 

Jag tittar mig omkring
med nya blickar
Var var mina ögon igår?
bubblande
skuttande
badbollsmanér
springande
hoppande
såpbubblespråk
skakar
omkring
i min tankemaskin
Var var den färgen igår?
rödlila
gulgrönt
blåskönt
orange
bubblande
snubblande
sprang vi i kapp
skrattande
hattande
slog vi oss ner
och skålar för livet
och allt som vi ser





Fri vers av Lady Macbeth
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-04-04 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth