Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etikettsbrott i Nobeltider



Mannen i svart frack
blind för flugan på väggen
knyter en kravatt
bryter mot etiketten
högtid Nobelbanketten

Flugornas herre
ska få sitt pris strider på
sätt och vis mot god
sed att till frack och hög hatt
ståta med prålig kravatt







Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-23 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP