Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att möta sigsjälv


Bara jag i min sal

Månen byter plats med solen
Nattens mörker sluter sig om min kropp
Porten till mitt inre öppnas
I denna sal finns mina änglar
I denna sal står även mina demoner som ilskna statyer
Blundar för den dimma som håller mina minnen i sitt grepp
Blundar inför det som komma skall men framförallt det
Bara jag kan gå in i salen
Darrar bara jag kan gå in






Övriga genrer av vindklang
Läst 191 gånger
Publicerad 2014-10-24 04:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vindklang