Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EHS R. I. P.



Oår gav missväxt
visdomsord stod på tillväxt
skördad eftertext
visar att det var mödan värd
odalmans eftermäle




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-24 17:44



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket fin text.
Det är som att läsa
en gammal drapa
från vikingatiden.
Mycket fin takt.
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP