Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma

Vårens knoppar väckte
Hopp, glädje och tro
Lyckan växte

Sommarens blomning gav
Kärlek, värme och förtröstan
Lyckan levde

Höstens frost släckte
Allt vad vår och sommar gett
Lyckan dog

Vinterns kyla fryste
Kalla själen som blev kvar
Lyckan är begravd




Fri vers av Per Drysén
Läst 515 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-25 10:01



Bookmark and Share


  Fjäderpennan
Fint skrivet om årstider kontra sinnesstämning.....
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén