Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintertid



Himlen målad med
lätta penseldrag vaknar
till en molnfri dag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-26 06:50



Bookmark and Share


  Connie
Som en vacker tavla!
2014-10-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, just så var det idag...så härligt...
2014-10-26

  louisegirl
Vackert!
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP