Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åren går



Det finns minnen som
lever kvar allt man tänkte
som aldrig blev av
nu när tiden går mot sitt
slut pågår allt som förut




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-26 10:47



Bookmark and Share


  bumerang

Ja, märkligt är det.
Det som pågår
är ju faktiskt livet
hela tiden lika
möjligt alldeles oavsett
2014-10-31

  ResenärGenomLivet VIP
Inget att göra än att följa med...
2014-10-26

  lodjuret/seglare VIP
Du förnekar dig inte, tvingar läsaren att rätta till glasögonen och verkligen tolka budskapet som det tar sig ut.
2014-10-26

  i af apa
med vemod...
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP