Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna du senkomna



Eftersläntrare
går du dit du vill lyssnar
du på ditt hjärtas röst
ser du moln på en klarblå
himmel då solen skiner

är du din skugga
som skymmer stegen du tar
vänd om tills du hör
ekot du lämnade kvar
följ det och gå dit du vill




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-26 12:24



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vackermaning
2014-10-31

  Åsa Njunjes
Vill läsa igen och igen. Har många djup att möta i klar eftertänksamhet.
2014-10-29

  i af apa
mycket bra!
2014-10-26

  lodjuret/seglare VIP
Det här kunde mycket väl ha varit något av det bästa jag har läst.
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP