Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns skillnad mellan Man och Hund i visa kulturer?


Ögonfransar och ögonbryn.

 

När huvudet har två sidor

  heter, som sagt mot kind

Testet läsa läppar förenar dem.

 

 

även så indiskret,

  och mycket nära

pojkar titta i glidning,

  Marscherar i mitten musslan.

  Sedan nio års ålder.

  förförd omedveten längtan och kanske,

första vals, framkallad av

  Ögonfransar och ögonbryn.

 Önskar sig det samma.

där och här på kinderna flickorna pärlvita hud

  Såsom porslin.

dessa gudinnor förför

  Och förde fighters från hela världen här.

 

jag träffade en senegalesisk man efter årtionden, bra…

 

  som köptes från sin frus by,

och fördes till Stockholm

En varelse med finsk brytning.

Idag han skild man, farfar i sin by,

och installatör av familjer

  två flickor

svensk -afro,

 

Jag kallar det liv i paradis eller välkomnad till helvete!  

eftersom årtionden sedan

 när han inte fick titta på mig i IKEA enkelt som människor gör.

  Där då jag köpte en körning av möbler för första bostad också.

Men det som är märklig idag i svensk kultur,

Kvinnor gör samma sak med männen på offentliga platser, dem får inte tita inte hälsa.

Dem är som en sort följe dresserade hundar.

Jag talade med min granne en gammal general från Normmandy kriget, just om detta ämne, han blev sold och köpt av en Belarus mycket fin engelska och IT lärarinna på 2000 Skr.

Han skrattade frisk. Och sade någonting om den fula höns ladan ordet ”hen”




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-27 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP