Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är älskad i oändlighet

Jag kan inte rädda världen,

men jag kan älska dig.


Jag kan inte ta hem varje sårad flicka.

Men jag kan ta hand om mig själv, visa att det går,

läka sina egna sår

och kanske kommer de då att förstå,

att de kan bli oändligt älskade som så.




Fri vers av Eponine
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-27 12:28



Bookmark and Share


    Bo Malte
fint...
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Eponine
Eponine