Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris


Längtan

Våren är sommarens moder

Hösten är vinterns far.

Tycker du livet är tungt nu?

Betänk, den som spar han har!




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-27 12:31

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Du kan verkligen konsten att göra skillnad hos oss tungsinta!

Dina texter är ........

Tack för att jag fick läsa Calle!
2014-10-28

  Carl O Andersson
Aphelium
Mörk, kall
får mänskor lätt på fall
men snön, skön,
lyser opp
med Vasalopp

2014-10-27

  walborg
Du gör mig glad! Längtan så viktig i livet.
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP