Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nato är i beredskap efter ryska plan

Amerikanska ambassaden i Bukarest skicka ett meddelande på den officiella Facebook-sida som Nato är i beredskap efter ryska plan, inklusive bombplan flög över den europeiska rymd i Svarta havet, Nordsjön och Östersjön.
Åtta ryska militära flygplan - fyra bombplan och fyra flygplan lufttillförsel - stoppades av Nato jaktutrustning i Nordsjön. Storbritannien, Norge och Portugal har lämnat interceptor flygplan. I en annan incident, har turkiska flygvapnet avlyssnas fyra ryska flygplan, inklusive två bomb Tu-95 över Svarta havet.
Sju tyska flygplan avlyssnade ryska militära flygplan över Östersjön.




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-30 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP