Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I hope this poem resonates with the sentiment you’re looking for:Every heart sings a song incomplete until another heart whispers back.


Whispers of the Heart.( Eng_Sv)

 

In the quiet of the night, under the silver moon's light,
Every heart hums a tune, like a solitary loon.
A melody soft and sweet, a rhythm incomplete,
Yearning for a return, for another's beat.

Along comes a whisper, gentle and clear,
A response to the call, that only hearts hear.
It fills the void, completes the song,
Two hearts in harmony, where they belong.

In the dance of destiny, no longer apart,
The music of souls, a work of art.
For every heart sings a song, tender and true,
Awaiting the whisper, that makes it anew.

***

Hjärtats viskningar.

I nattens tystnad, under silvermånens ljus,
Varje hjärta nynnar en låt, som en ensam lom.
En melodi mjuk och söt, en rytm ofullständig,
Längtar efter en återkomst, efter en annans beat.

Tillsammans kommer en viskning, mild och tydlig,
Ett svar på samtalet, som bara hjärtan hör.
Den fyller tomrummet, fullbordar sången,
Två hjärtan i harmoni, där de hör hemma.

I ödets dans, inte längre åtskilda,
Själarnas musik, ett konstverk.
Ty varje hjärta sjunger en sång, öm och sann,
I väntan på viskningen, det gör det på nytt.




Bunden vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 11 gånger
Publicerad 2024-04-25 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP