Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

31/10: Limerick till Edit och Edgar

 

Hos Edit och Edgar i Berga
lär samlivet tillvaron färga.
Om blott de är vakna
är de pilska och nakna.
Tänk att så låta lustan få härja!




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-30 17:40

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Märkligt i just sanning
hur en sådan mänsklig stanning
ihop med lustens krydda
berikar såväl slott som hydda
så se ut blott i traktens höjd
där blickar en ängel helt förnöjd
2014-10-31

  Carl O Andersson
Ja de fick leva loppan
*
När själv jag låg där ute på Berga
försökte jag nog flickorna snärja
Men pilska – Ack nej,
var tyvärr ingen tjej
så om av koppar, den skulle ärga.

2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP