Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ryssland har framgångsrikt testat den nyaste atomubåt. Ryssland Roday: Bulava missil kan förstöra en hel stad. Se / VIDEO!


Ryssland har framgångsrikt testat den nyaste atomubåt.

 

http://stirileprotv.ro/stiri/international/rusia-a-testat-cu-succes-cel-mai-nou-submarin-nuclear-russia-roday-racheta-bulava-poate-distruge-un-oras-intreg-video.html

Ryska flottan gjorde en styrkedemonstration här veckan testar Bulava interkontinental missil framgångsrikt efter en lång rad tester problematiska, rapporterar AP.

Enligt honom den ryske försvarsministernmeddelade att atomubåten Jurij Dolgorukylanserade under vattnet i Barents hav , en Bulava interkontinental missil till halvön Kamchatka ligger 9.000 miles away. Ryska armén ansåg ett lyckat test.

RT station, en nära Kreml, skickade ombord på ubåten ett team som filmade den militära övningen. "Inne i en atomubåt när du startar en raket som kan förstöra en hel stad" är titeln på det material som presenteras av RT. Yuri Dolgoruky är en klass ubåt Borei ubåt som består av generation IV tänkt att ersätta den gamla. Den första klassen av ubåt som utvecklats i Ryssland efter upplösningen av Sovjetunionen.

 

Made-baserade Topol-M missil typ, jord-jord (SS-27 kod som används av USA), är Bulava konstruerade för ombord på en ubåt. Byte från en markmalet typen missil enda stor-jordart är mycket komplicerad, enligt experter. Bulava (även känd som Nato-kod SS-NX-30) är en trestegsraket med fast bränsle, som har att 10 MIRV stridsspetsar och en räckvidd på över 8.000 kilometer (5000 miles).Yury Dolgoruky ubåt kan bära upp till 16 sådana missiler.

Enligt tisdag mellan 2005-2011, var Bulava missil 15 tester utförts, men endast sju har registrerat framgång, helt eller delvis. Under 2009 teknisk projektledare och skapare missil Bulava, Yuri Solomonov, avgick efter ännu ett misslyckande av en testlansering.

Enligt Ria Novosti Bulava-projektet ifrågasattes av vissa lagstiftare och försvarsindustri tjänstemän, som föreslog användningen av ryska flottan missil Sineva SLBM anses vara mer tillförlitliga.
 

Källa: AP, Utgivningsdatum: 30 oktober 2014




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-30 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP