Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Städandet i sinnet, förstärker känslan i minnet. Så absolut gräsligt. Då jag en gång börjat dagen med att rimma, det har svårt att sluta väl. Timma gå efter timma, med att tiden skrivandes söka som slå ihjäl.


Poetiskt om förälskelsens makt




Att vara förälskad på avstånd
är en av de få sporter jaget utövar
som inte genast

ger miget anledning
att beundra skåpet med pokaler och medaljer,
plaketter samt ordnar.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-31 23:46



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Fin mångtydig text!
2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP