Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är samma saken med länderna.


Ordspråket

Allt som är små fin hackad, sjunker till botten.




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-31 13:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra tänkt och skrivet!
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP