Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tio år har jag gått i cirkel

 

För tio år sedan
hängde du dig utanför livet
dina avtryck vid jordens mynning
dinglade sig fast vid mina fötter
som började gå i dina spår


I tio år har jag gått i cirkel
med ständigt snirklande snedsteg
bland roulettens svartröda mönster
Dina känslor har magasinerats
med blott en kula i mina spår


I tio år har jag mött din mynning
fyllt magasinet med tabletter
och tryckt av


I tio år har din snara dinglat
fäst vid det ryska magasinets centrum


I tio år har jag gått i cirkel




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-04-04 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth