Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
improviserat, del 2


du kan

du kan
springa iväg

nu, eftersom
jag finns där borta




Fri vers av Maxwell Cale
Läst 192 gånger
Publicerad 2014-10-31 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maxwell Cale
Maxwell Cale